Categorieën
Archief 2022

Diaken Jozef DANKT!

Na de fijne jubileumviering van zondag 25 september, graag een bijzonder woord van dank!!

Aan allen die er bij waren, aan allen die een berichtje, een mailtje, een kaartje stuurden, even opbelden naar aanleiding van mijn 15 jaar diakenwijding: VAN HARTE DANK!!

Het was echt deugddoend en met momenten ontroerend om opnieuw met zo’n schone groep mensen samen te vieren en te danken. vele herinneringen aan 15 jaar geleden werden opgehaald. Met vele mensen heb ik ondertussen een stukje levensverhaal opgebouwd, of even mogen delen in een stukje van hun leven.

Een aantal mensen waren er niet mee bij, of konden er niet meer bij zijn; We droegen ze in ons hart en in ons gebed mee. want ook zij zijn in die 15 jaar mee onderweg geweest.

Het thema van de viering: ‘Op Uw Woord’ was bijzonder goed gekozen en toepasselijk. Het eens op een andere manier doen, het Woord van God het eerst aan de beurt laten, het Woord beluisteren en doen, … De netten uitgooien en mensen dichter bij God brengen gewoon door mens-voor de mensen te zijn.

Dank voor de cadeautjes en de bijdragen op de geschenkrekening waarmee mooie dingen in de liturgie kunnen verwezenlijkt worden. Want liturgie mag echt mooi zijn; daar kunnen we met z’n allen in delen.

Van harte dank voor alles!

diaken Jozef

Één reactie op “Diaken Jozef DANKT!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door verder te gaan op deze site ga je hiermee akkoord.