Categorieën
Archief 2024

Palmiers op Palmzondag

Net zoals in de twee vorige jaren wil de Pastorale Eenheid Maria, Ster der Zee de verandering en afwisseling in het aanbod van Broederlijk Delen verder zetten en verder uitbouwen.

Daarom werd besloten om in het weekend van Palmzondag (23 en 24 maart 2024) opnieuw palmstruikjes aan te bieden tegen de kostprijs van 5,00 euro per stuk. Meteen kijken we ook om nog een ander plantje aan te bieden (Muscari à 6,00 euro) + een mooi en ecologisch potje (vanaf 1,00 euro) om je plantje een mooi uitzicht te geven op de vensterbank.

De palmstruikjes zijn trouwens prachtige hebbedingetjes om te koesteren en te verzorgen. Deze mooie frisgroene struikjes komen uit het zuiden en worden graag verwend met zonlicht op hun blaadjes en veel water aan hun wortels.

In de drie de kerken van Blankenberge én in de Sint-Bartholomeuskerk van Nieuwmunster worden deze palmstruikjes (hoogte ± 20 cm in een potje van 9 cm doorsnee) en de muscari (doorsnee 12 cm) te koop aangeboden. En zoals je weet gaat elke cent die je neertelt voor dit frisse groen naar de projecten van Broederlijk Delen 2024.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door verder te gaan op deze site ga je hiermee akkoord.