Aanvraag Vormsel

Aanvraagformulier Vormselvoorbereiding 2024

Betaalt vooraf de som van 35 EUR (inschrijving is pas definitief na betaling!)(vereist)

Aanvraag door de ouders/voogd/vormeling: Wij, ouders van de kandidaat-vormeling, verlangen dat ons kind de catechese in voorbereiding tot het H.-Vormsel volgt en het sacrament van het H.-Vormsel mag ontvangen in Blankenberge op zaterdag 18 mei 2024.(vereist)

Privacy: Toestemming en privacyverklaring te ondertekenen door de personen die het ouderlijk gezag uitoefenen. De parochie verplicht er zich toe deze gegevens niet door te geven aan derden. Privacyvoorwaarden zijn eenvoudig te raadplegen op de website https://www.mariasterderzee.be en kunnen op eenvoudige aanvraag ook als document geraadpleegd worden op het secretariaat.(vereist)

Ik stem ermee in, dat de naam van mijn kind gepubliceerd wordt in publicaties van de parochie, het parochieblad, Kerk & Leven enz. of websites van de parochie naar aanleiding van het vormsel.(vereist)

Ik geef toestemming tot het maken en gebruiken van foto’s en beeldfragmenten voor gebruik in publicaties van de parochie, het parochieblad, Kerk & Leven enz. of websites van de parochie naar aanleiding van het vormsel.(vereist)

Ik geef toestemming dat pastorale informatie aan mij wordt bezorgd..(vereist)

Deze site gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door verder te gaan op deze site ga je hiermee akkoord.