Categorieën
Archief 2021

Gedachtenisviering voor Roland

Op zaterdag 23 oktober 2021 om 17.30 uur heeft in de Sint-Rochuskerk Blankenberge een herdenkingsplechtigheid plaats van Roland Van Wichelen. Hij is precies één jaar geleden op 26 oktober 2020 van ons heen gegaan.

Door de coronaregels kon men toen niet deftig afscheid nemen en besliste de familie om de viering uit te stellen. Nu is het zover en kunnen we kerkelijk afscheid van hem nemen.

Roland was een gelovige en gedreven man. Een ingoed mens, warm en zachtaardig van karakter, een mooie man met een uitstraling, weggerukt, toen gestolen uit onze gemeenschap. Hij heeft zijn ziekte moedig gedragen, gesteund door zijn vrouw Jenny en familie en vrienden.

Ook al was Roland vooral betrokken met het ‘klein Kerkje’, zijn geliefde werkplek, Door de werken gaat de herdenkingsviering door in de Sint-Rochuskerk, waar hij ook vaak zong met het Sint-Rochuskoor. Want zingen deed hij graag, ook bij de Shanty’s.

Roland was een rijzige man, zacht en lief voor iedereen, altijd te vinden voor een goed woord met een positieve insteek. Hij is nu een jaar weg, het blijft onwezenlijk. Een lege plek thuis, een lege plek aan de lezenaar, een lege plek in de kerk bij de vieringen, een lege plek…

Roland, wij dragen jou diep in ons hart voor altijd!

Iedereen die Roland of Jenny kende of kent is uitgenodigd voor deze viering op zaterdag 23 oktober om 17.30 uur in de Sint-Rochuskerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt cookies om uw surfervaring te verbeteren. Door verder te gaan op deze site ga je hiermee akkoord.